Podcast

A kde nakupujete potraviny vy?

Posted by Adela Zábražná

Pri našich spoluprácach sa riadime železným pravidlom. Odporúčame iba to, za čo vieme dať ruku do ohňa. Čo máme odskúšané a čo aj samy rady kupujeme. Tak vznikla aj naša spolupráca so značkou Grizly. S Daškou sme vášnivé jedáčky a zdravú stravú nás baví nielen jesť, ale aj variť. Na Grizly nakupujeme snáď všetko. Trvanlivé potraviny, orechy, strukoviny a semienka, orechové maslá a kvalitné čokolády, doplnky stravy, proteíny, mrazom sušené ovocie pre nás aj pre naše deti.

Ak Grizly nepoznáte, mali by ste. Grizly je česká rodinná firma s veľmi sympatickým príbehom. Založili ju v roku 2013 Dominik Píchal ako dvadsaťročný chalan ešte počas vysokoškolského štúdia. Prvý zámer bol vytvoriť e-shop so športovou výživou, no zákazníci sa skôr obzerali po zdravých potravinách, preto sortiment rozšíril. Prvý sklad mal – ako inak – vo svojej študentskej izbe rodičovského domu.

Odvtedy firma narástla, v roku 2016 Grizly uviedlo na trh vlastnú značku Grizly a Grizly BIO a získali aj BIO certifikáciu. Na ich e-shope je približne 500 produktov ich značky Grizly a 8 až 10 tisíc produktov od iných dodávateľských značiek. V roku 2018 Grizly expandoval aj na Slovensko, takže objednávky sa dajú robiť v eurách a doprava je tiež dostupná po celom Slovensku.

Grizly.cz ponúka hneď niekoľko kategórií: suché plody a sušené ovocie, zdravé potraviny (sladidlá, produkty na pečenie a varenie, oleje a tuky, obilniny, strukoviny, cestoviny, zdravé raňajky typu cereálie, kaše, orechové maslá a pod.), nápoje (čaje, kávy, rastlinné nápoje, šťavy, sirupy, minerálky a pod.), zdravé maškrtenie (čokolády, chipsy / krekery, cukríky, plody v čokoláde, sušienky a pod.), prírodná kozmetika, vitamíny a doplnky stravy a športová výživa.

Na grizlákov som natrafila ešte za môjho života v Prahe niekedy roku pána 2014. Odvtedy na nich naozaj nedám dopustiť a sama som ich vernou zákazníčkou. Tento rok som u nich dokonca vybavila Vianoce, keď som všetkým nakúpila sady čajov, sušené ovocie, čokolády a rôzne vitamínové doplnky a proteíny. Nakupujem u nich niečo v každej kategórii a mám aj svojich favoritov. Jedným z nich je napríklad Grizly BIO Mandľový krém alebo značka doplnkov stravy a proteínov Bulk Powders, ktorá mi naozaj sadla. Čo je mi veľmi sympatické, je možnosť objednania väčších balení a ekologického balenia balíkov bez použitia plastov.

Spolupráca s Grizly pre nás znamená ukážku toho, aká pestrá a zároveň jednoducho pripraviteľná môže byť strava nás mám aj našich detí. Na našom IG sme pripravili aj výber našich obľúbených produktov a nejaké recepty, napríklad tento na zdravšiu a domácu verziu legendárnych tyčiniek Koko.

Pre začiatok sme si s Grizly.sk a grizly.cz pripravili aj zľavový kód. Platí od 29. marca 2021 do 5. apríla 2021 a jeho výška je 10 % na celý sortiment vrátane zlacnených produktov.

KÓD: mamagang10

Related Post

Leave A Comment