Podcast

Marec v pohybe

Posted by Adela Zábražná

Na marec sme si pre vás pripravili špecialitku. Celý mesiac sa budeme venovať pohybu. Pohyb totiž hrá v našich životoch naozaj dôležitú úlohu. Sme vďaka nemu zdravšie, spokojnejšie, šťastnejšie.


A hoci nie sme žiadne trénerky, bez športu si život nevieme predstaviť a chceme toto nadšenie šíriť aj v tejto našej milovanej komunite. Lebo všetko ide lepšie, keď sa navzájom motivujeme a ťaháme vpred.
Preto každý deň v marci od nás dostanete inšpiráciu spojenú s pohybom. Tipy na tréningové videa, športové appky, motiváciu aj naše športové počiny. A môžete sa tešiť aj na športový podcast.


Každý týždeň v marci sa zameriame na jednu oblasť, ktorú považujeme za dôležitú pre dlhodobé športovanie. Každý deň na vás budú čakať v storkách tipy podľa týchto oblastí a na konci mesiaca bude aj súťaž.

sdr

Samé vieme, aké to je niekedy ťažké odhodlať sa k športu popri všetkých naoko dôležitejších úlohách. Ľahšie to pôjde, ak sa budeme navzájom podporovať a motivovať. Foťte sa a tagnite nás v storke na Instagrame, každú aktivitu pozdieľame. Čím viac nás bude, tým ľahšie to pôjde.

Related Post

Leave A Comment