Podcast

Diel deviaty: S Kristínou Tormovou o prítomnom okamihu, dokonalosti a o tom, ako žiť svoj sen

Posted by Adela Zábražná

S touto ženou by sme sa mohli rozprávať na asi milión tém. A keď sme vymýšľali, ako to celé uchopiť, aby to nebolo iba také kvákanie, tak nám stále vyskakovalo jedno dôležité slovo – sebavedomie. Žena, ktorú sme vyspovedali, je totiž nielen sebavedomá v takom tom slova zmysle že sa po nej otočíte na ulici, ale je aj seba si vedomá. Vie o svojich svetlých stránkach aj démonoch a usilovne s nimi pracuje.

Našou hosťkou bola Kristína Tormová, mama dvojičiek Ely a Matildy a ročného Alanka. Poznáte ju isto aj vďaka jej pásikavým tričkám Koláčová či cool krytom na telefóny My máme. Je autorkou troch kníh, moderátorkou, podnikateľkou, manželkou, influencerkou. No proste multižena.

Rozhovor sme otvorili témou, ktorá asi pri Kristíne napadne väčšine z nás. Sociálne médiá, influenceri a instagram vs. realita. Kristína je totiž jednou z influenceriek, ktorá na sociálnych sieťach nezdieľa len ľúbivé fotky s dokonalými retušmi, ale realitu každodenných radostí aj starostí. Na sociálnych sieťach otvorene hovorí aj o svojich depresiách a psychickom zdraví, vďaka čomu sa táto téma stáva menej démonizovanou. 

„Pre mňa bol najväčší sen mať deti.“

Kristína Tormová

Materstvo ju podľa jej slov zastihlo nepripravenú, hoci byť mamou bol jej najväčší sen. Nebola však pripravená hlavne na otázky a komentáre okolia, ktoré neraz nielen že nepomohli, ale doslova zaťali do živého. Rozdiel medzi jej tehotenstvami aj tým, akou mamou bola a je pri dvojičkách a synovi Alanovi, je veľký práve preto, že teraz je už obrnená a sebavedomejšia v tom, že je tou najlepšou mamou, akou vie byť. 

„Aj ženy na materskej si môžu plniť sny.“

Kristína Tormová

Okrem rodičovstva sme sa dotkli aj Kristíninej kariéry, ktorú ona sama definuje ako jej profesný sen. Nič z toho, čo robí, podľa jej slov nebol premyslený plán. Len proste robila to, čo ju baví. Materská je podľa nej ideálny čas na prehodnotenie toho, čo sme doteraz robili a čím sme boli a často aj na radikálnu zmenu kariéry. 

„Nič z toho nebol plán, len som úprimne robila to, čo ma baví a žijem svoj profesný sen.“

Kristína Tormová

Rozhovor trval viac než hodinu a prešli sme ešťe kopec ďalších tém. Ak vás zaujíma, čo ďalšie odznelo v rozhovore s najznámejšou mamou na Slovensku, môžete si ho vypočuť na Spotify, Apple podcastoch, na ďalších streamovacích platformách alebo tu u nás na webe. 

Vaša Daška & Adel

Related Post

Leave A Comment