Podcast

Intro diel

Posted by Adela Zábražná

Aj my samé si dôsledne vyberáme, komu venujeme pár chvíľ voľného času medzi dojčením, hrami, uspávaním a inými materskými radosťami a povinnosťami. Preto chceme, aby ste vy, naše poslucháčky a poslucháči vedeli, čo sme zač a čím sme boli, kým sme neboli mamami.

Ešte predtým, než svetlo sveta uzrel náš prvý diel s hosťkou, sme sa rozhodli vypustiť intro diel. V tomto našom úvodnom dieli sme sa vám predstavili my dve, Adela a Daška. Najskôr vyspovedala Daška Adelu a potom sme si vymenili roly a vyspovedala Adel Dašku.

Počas trištvrte hodinky sme sa dotkli hádam všetkého od kariéry, voľnočasových aktivít, cvičenia až po dôvody, prečo sme sa rozhodli ísť do podcastovania. Pozdieľali sme tipy na skvelé knihy pre mamy a otcov, podcasty, ktoré nás inšpirujú, pobavili sme sa aj o tom, čomu budeme venovať pozornosť v jednotlivých dieloch a slušne sme sa aj nasmiali.

Ak teda chcete vedieť, s kým máte dočinenia, kým si pustíte náš podcast, tento diel je stvorený pre vás. Budeme sa tešiť na feedback!

Adela & Daška

Related Post

1 Comment

  1. ivana

    Ahojte baby, mohli by ste sem pls hodit linky na podcasty ktore ste spominali ze pocuvate? Dakujem krasne

Leave A Comment